Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βράνιες για Καρλέουσα: “Είναι απελπισμένη και ψεύτρα – Είμαι με νεότερη και καλύτερη”

Βράνιες για Καρλέουσα: “Είναι απελπισμένη και ψεύτρα – Είμαι με νεότερη και καλύτερη”

Βγήκε και πάλι στο…. μπαλκόνι για να «φωνάξει» για την Καρλέουσα. Ο Όγκνιεν Βράνιες  Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε για μια ακόμα φορά για το δεσμό που διατηρούσε με την σύντροφο του Ντούσκο Τόσιτς.

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Γελένα Καρλέουσα.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να της πει το παραμικρό για ότι συνέβη, έριξε τα… καρφιά του για τις αναρτήσεις που βγήκαν στα social media, ενώ τόνισε ότι πέρασε ωραία μαζί της, πως δεν την κατηγορεί πλέον για τίποτα και πως αυτή τη στιγμή έχει σχέση με μια «νεότερη και καλύτερη» γυναίκα.

Τα όσα δήλωσε ο Βράνιες

Για τη σχέση του με την Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!»

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την προσπερνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα»

Για το αν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ακολούθησαν: «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς: «Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις