Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Wimbledon: Υποκλίθηκε στον Φέντερερ ο Τζόκοβιτς! “Έδειξε σε όλους ότι στα 37 σου δεν έχεις τελειώσει”

Wimbledon: Υποκλίθηκε στον Φέντερερ ο Τζόκοβιτς! “Έδειξε σε όλους ότι στα 37 σου δεν έχεις τελειώσει”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το Wimbledon, με τον Σέρβο τενίστα να υποκλίνεται, πάντως, στον μεγάλο του αντίπαλο στον τελικό, Ρότζερ Φέντερερ.

Μετά το τέλος του τελικού του Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Ρότζερ Φέντερερ και μίλησε για τα όνειρα του που γίνονται πραγματικότητα.

“Αν δεν ήταν ο πιο συναρπαστικός τελικός που έχω παίξει ήταν σίγουρα στο τοπ 3. Έπαιξα κόντρα σε ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και τον οποίο σέβομαι. Είχαμε και οι δύο την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είναι περίεργο να παίζεις τάι μπρέικ μετά το 12-12. Ο Ρότζερ έδειξε σε όλους ότι στα 37 σου δεν έχεις τελειώσει”, τόνισε αρχικά ο Τζόκοβιτς για τον Φέντερερ.

“Όταν ήμουν μικρός σαν παιδί ονειρευόμουν να συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά και να το κατακτήσω μία φορά. Έβαζα διάφορα αντικείμενα στο δωμάτιό μου και ονειρευόμουν να το κατακτώ. Είναι ξεχωριστό να είναι εδώ η οικογένεια και ο γιος μου. Αυτό είναι για την σύζυγό μου και την κόρη μου. Το να έχω εδώ τους γονείς μου μαζί μου ήταν ένα όνειρο”, πρόσθεσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή τη στιγμή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις