Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«Χάλκινοι» Χατζηλιάδου και Τζανός στο Ευρωπαϊκό – Συγκίνηση και πανηγυρισμοί

«Χάλκινοι» Χατζηλιάδου και Τζανός στο Ευρωπαϊκό – Συγκίνηση και πανηγυρισμοί

Η Έλενα Χατζηλιάδου (+68κ.) και ο Γιώργος Τζάνος (+84κ.) κέρδισαν στους «μικρούς» τελικούς των κατηγοριών τους, στο 56ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας. Συγκινημένη εμφανίστηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τη λήξη – Ξέσπασε σε πανηγυρισμούς ο Έλληνας ασθλητής.

Ιδανικά ξεκίνησε η ημέρα για την Ελλάδα, στο 56ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας. Η Έλενα Χατζηλιάδου (+68κ.) και ο Γιώργος Τζάνος (+84κ.) ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας τους «μικρούς» τελικούς των κατηγοριών τους.

Στον εναρκτήριο αγώνα των τελικών της διοργάνωσης, η Έλενα Χατζηλιάδου δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στην Οράνα Φορτέσα. «Καθάρισε» με 5-0 την αθλήτρια από το Κόσοβο και πρόσθεσε ακόμα μία διάκριση στην καριέρα της. Η Ελληνίδα αθλήτρια εμφανίστηκε συγκινημένη μετά το τέλος του αγώνα της.

 

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Τζάνος νίκησε τον Πολωνό Γκέμπκα και επέστρεψε στα ευρωπαϊκά μετάλλια μετά το 2016. Με γιούκο 26 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Τζάνος πήρε το σημείο που χρειαζόταν και επικράτησε 1-0 στον «μικρό» τελικό της κατηγορίας +84κ. Ο Έλληνας αθλητής ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα, κατευθυνόμενος προς τον προπονητή του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις