Site icon NewsIT

“Χ”αμένοι και οι δύο στην Κομοτηνή

12.01.2013 | 19:13
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς όπου η... μπίλια μπορούσε να κάτσει και στις δύο πλευρές, Πανθρακικός και Πλατανιάς έμειναν στο 1-1.

Το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν στο 10΄με τον Μπαϊκαρά και στο 35΄με τον Μίνγκα. Ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Αναστασάκου για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 51΄.

Στη συνέχεια το ματς έγινε ακόμα πιο ωραίο. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Λουσέρο στο 63΄, ενώ στο 65΄ο Ουντόντζι έχασε τρομερή ευκαιρία για το 0-2. Στο 66΄ο Μίνγκας δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά στο τετ α τετ αλλά ένα λεπτό αργότερα μετά την κεφαλιά του Τζανή στο δοκάρι ο Παπαδόπουλος έγραψε το τελικό 1-1 με το 8ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 86΄ αλλά ο Παπαδόπουλος πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Κηπουρό.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59′ Κοντογουλίδης), Καστελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίνγκας, Λουσέρο (86′ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντόε (77′ Γκονζάλες), Αργυρόπουλος, Τζανής, Κουρτεσιώτης (84′ Κανακούδης), Τετέ (92′ Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Ναζλίδης, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Αναστασάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version