Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χάμες Ροντρίγκες: Δημοσίευμα που τον στέλνει από τον Ολυμπιακό στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Χάμες Ροντρίγκες: Δημοσίευμα που τον στέλνει από τον Ολυμπιακό στην Νότιγχαμ Φόρεστ
Intime.gr

Την ώρα που ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Νέστορ Λορέντσο στην εθνική Κολομβίας για τα ματς με Κορέα και Ιαπωνία, δημοσίευμα από την πατρίδα του τον θέλει να κάνει σκέψεις αποχώρησης και… μετακίνησης στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

“Φωτιά” στο μέλλοντ ου Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό βάζει ένα δημοσίευμα από την Κολομβία. Πιο συγκεκριμένα, το «El Futbolero» αναφέρει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στη μετεγγραφική της λίστα τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Χάμες Ροντρίγκες πιθανότατα θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι με προορισμό την έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι και εκείνος ο οποίος θα μετατρέψει την μετακίνηση σε θέμα χρόνου.

Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στην παρουσία του Κέιρο Νάβας στους Reds με τους δυο τους να έχουν άριστες σχέσεις από τη συνύπαρξη τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να θυμίσουμε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με τους Πειραιώτες. Την τρέχουσα σεζόν πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ, σε 17 εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις