Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χαμηλοί τόνοι στον Παναθηναϊκό – Απογοήτευση αλλά… πίστη στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι των “αιωνίων” στο Κύπελλο, που βρήκε τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν έτοιμοι στο πρώτο δυνατό τεστ της νέας αγωνιστικής περιόδου και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού, που θα τους βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας.

Πάντως, στο “τριφύλλι” κρατούν… χαμηλούς τόνους –σε αντίθεση με τον κόσμο που είναι ενθουσιασμένος– και η προσοχή τους στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μην ξεχνάμε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League απέχει μόλις δέκα μέρες και οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Στην αντίπερα όχθη και στο “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού, επικρατεί απογοήτευση, αφού για μια ακόμη χρονιά η σεζόν ξεκίνησε με αποκλεισμό μέσα στο ΣΕΦ και μάλιστα από τον “αιώνιο” αντίπαλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν νωρίς-νωρίς έναν από τους τρεις τίτλους της σεζόν. Βέβαια, όλοι παραδέχονται πως η ομάδα ακόμα… χτίζεται και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Οι Πειραιώτες επιφυλάσσονται να δώσουν “απαντήσεις” και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το κάνουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε