Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χαμός στη Βοσνία με Μπάγεβιτς! “Έπιασε τον Μισίμοβιτς από το λαιμό”

Χαμός στη Βοσνία με Μπάγεβιτς! “Έπιασε τον Μισίμοβιτς από το λαιμό”

Μια… ωραία ατμόσφαιρα φαίνεται πως επικρατεί στη Βοσνία, μετά την αποτυχία της ομάδας στο Nations League. Ο Τύπος της χώρας γράφει για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, μεταξύ του τεχνικού της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς και του αθλητικού διευθυντή, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχωρεί από τον πάγκο της Βοσνίας, με την ομάδα να έχει αποτύχει στο Nations League και να υποβιβάζεται μάλιστα στη League B.

Το κλίμα στην Βοσνία βρίσκεται σε κάκιστο σημείο, κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας. Όπως τονίζεται, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έπιασε από το λαιμό τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς! Αφορμή, τα όσα είπε ο δεύτερος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο klix.ba.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», διάβασε μεταξύ άλλων ο Μπάγεβιτες και… όρμησε στον αθλητικό διευθυντή της Βοσνίας.

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, διαψεύδει τα πάντα λέγοντας: «Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις