Site icon NewsIT
22:45 Σάββατο 27 Ιουνίου 2026

Χαμός στην Ουρουγουάη μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ: Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ επιστροφής

Οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας καλούνται να βρουν εμπορική πτήση και να επιστρέψουν μόνοι τους

Οι παίκτες της Ουρουγουάης

Οι παίκτες της Ουρουγουάης απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό/ REUTERS/Eloisa Sanchez

Η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης πήρε μία πρωτόγνωρη απόφαση μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Η πτήση τσάρτερ επιστροφής που θα μετέφερε τους παίκτες και το επιτελείο ακυρώθηκε με απόφαση της διοίκησης.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Ουρουγουάης, μέσα σε αυτούς και ο Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού, θα κληθούν να βρουν μόνοι τους εμπορική πτήση για να επιστρέψουν, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ με 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Το κλίμα ήταν κακό και πριν έρθει ο αποκλεισμός ανάμεσα στους παίκτες και τον Μαρσέλο Μπιέλσα, όμως πλέον η κατάσταση στη Σελέστε έφτασε στο απροχώρητο με τη διοίκηση να τιμωρεί άπαντες, καθώς έμειναν έξω από τα νοκ άουτ με το Πράσινο Ακρωτήρι και τη Σαουδική Αραβία να είναι στον όμιλο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version