Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χαμός στον Ηρακλή, ντου οπαδών, μπουκάλια κι αποχωρήσεις

Χαμός στον Ηρακλή, ντου οπαδών, μπουκάλια κι αποχωρήσεις

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στον Ηρακλή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τον Γηραιό προκάλεσε μεγάλη ένταση, με τα σκηνικά που σημειώθηκαν να είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport,  με το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οπαδοί του Ηρακλή επιτέθηκαν φραστικά στον προπονητή και τους παίκτες του συλλόγου. Το σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού κάποιοι οπαδοί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα αποδυτήρια της ομάδας.

Εκεί πέταξαν αντικείμενα και ένα μπουκάλι χτύπησε τον Ουίλ Χάτσερ στο κεφάλι, κάτι που “τρέλανε” τον Αμερικανό, ο οποίος ήταν έτοιμος να συγκρουστεί με τους οπαδούς. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τελείωσε αυτό το περιστατικό.

Οι οπαδοί, όμως, περίμεναν στο πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέος γύρος φραστικών επιθέσεων,  ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι οπαδοί προπηλάκισαν και μέλη της ΚΑΕ που είχαν μείνει στο γήπεδο.

Το κλίμα στον Ηρακλή είναι άσχημο, με τον προπονητή, Αστέριο Καλύβα, να παραιτείται, ενώ κάποιοι από τους ξένους παίκτες εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν, μετά τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια και το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν νέες εξελίξεις ή κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Ηρακλή.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις