Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

«Χάος» στη Γιουβέντους – «Κορονοπάρτι» με πρόστιμα σε παίκτες και θετικός ο Μπονούτσι

«Χάος» στη Γιουβέντους – «Κορονοπάρτι» με πρόστιμα σε παίκτες και θετικός ο Μπονούτσι
ΦΩΤΟ Reuters

Άνω κάτω έχει γίνει η Γιουβέντους μετά την επέμβαση της Αστυνομίας σε παράνομο πάρτι που διοργάνωσαν τρεις παίκτες της ομάδας επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, τη στιγμή μάλιστα που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, επιστρέφοντας στις προπονήσεις της Γιουβέντους μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ιταλίας. Ο έμπειρος σέντερ μπακ, ο οποίος ήταν «καθαρός» στις εξετάσεις που είχε υποβληθεί πριν τα ματς της «σκουάντρα ατζούρα», τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και φυσικά δεν υπολογίζεται για το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου (3/4) με την Τορίνο, ενώ πιθανότατα θα χάσει και το εξ αναβολής ματς με τη Νάπολι, την προσεχή Τετάρτη (7/4).

Αυτό βέβαια είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους, καθώς όπως έγινες γνωστό τρεις παίκτες της ομάδας αγνόησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και διοργάνωσαν πάρτι! Ο Αμερικανός άσος της «βέκια σινιόρα», Γουέστον Μακένι κάλεσε σπίτι του τους Αρτούρ Μέλο και Πάουλο Ντιμπάλα, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει περάσει φοβερή περιπέται με τον κορονοϊό το περασμένο καλοκαίρι και μαζί με αυτούς και άλλα 10 άτομα διοργάνωσαν πάρτι το οποίο έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας. 

Φυσικά στη Γιουβέντους είναι έξαλλοι με τους παίκτες τους και το βαρύ πρόστιμο θεωρείται δεδομένο, αφού εκτός της παραβίασης των μέτρων θεωρήθηκε εξοργιστικό να κάνουν πάρτι οι παίκτες, ενώ η ομάδα διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν τα τελευταία χρόνια, ούσα μακριά από την κουρφή και έχοντας μείνει εκτός Champions League από νωρίς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις