Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χαρακίρι” της ΑΕΚ! Μάτωσε… με τον Ατρόμητο και αποδοκιμάστηκε

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Η ΑΕΚ αν και ήταν πολύ καλύτερη του Ατρόμητου δεν μπόρεσε να νικήσει την ομάδα του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ. Προηγήθηκε 2-0, όμως οι παίκτες του Κορακάκη ισοφάρισαν και έφυγαν με το «διπλό» από το γήπεδο, ενώ αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους οι «κιτρινόμαυροι».

Δείτε το live.

Βραβείο ειλικρίνιας θα πάρει ο προπονητής του Ατρόμητου Κορακάκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, η ομάδα του δεν υπήρχε για 25 λεπτά μέσα στο ματς και ότι ο Ούμπιντες… μάλλον δεν πήγαινε για γκολ στη φάση της ισοφάρισης (2-2). Σε αυτό το γκολ ευθύνεται ο Ανέστης και η κακή εκτίμησή του.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε αυτό που ήθελε ο προπονητής της, Ζοσέ Μοράις. Ανοιξε γρήγορα το σκορ. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο δούλευε στις προπονήσεις το 4-4-2, κάθως ήθελε ένα γρήγορο γκολ στο παιχνίδι. Το πέτυχε με τον Μάνταλο στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης.Ο Ούμπιντες δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο αρχηγός της Ενωσης με δυνατό σουτ δεν έχασε την ευκαιρία.

Η Ενωση ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και έδειξε ότι αρχίζει και βρίσκει «χημεία» με τον Ζοσέ Μοράις. Ωστόσο την απείλησε ο Βασιλείου στο 45′, όταν παρέλαβε την μπάλα από την κάθετη μπαλιά του Ούμπιντες, αλλά την έστειλε πάνω από το τέρμα της ΑΕΚ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να έχει ευκαιρίες, αλλά μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και ο Ατρόμητος, ο οποίος με ένα εκπληκτικό γκολ του Πατίτο στο 60΄ έφερε την ΑΕΚ «αγκαλιά» με τη νίκη.

Η ομάδα του Περιστερίου μείωσε στο 71΄ με τον Λε Ταλέκ που πήρε την μπάλα από τον Μπρίτο  σούταρε και έκανε το 1-2. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ούμπιντες μάλλον στην προσπάθειά του για… γιόμα κρέμασε τον Ανέστη, ο οποίος δεν εκτίμησε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στην προσπάθειά του να απομακρύνει.
 
Στο 80΄ ο Αλμέιδα έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν σούταρε μόνος του από το σημείο του πέναλτι ύστερα από ασίστ του Βάργκας, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκορμπούνοφ. Στο 83΄ ο Ανέστης έκανε φοβερή απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Λημνιό και έσωσε την ΑΕΚ από την ήττα.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ροντρίγκες (63΄ Βάργκας), Χριστοδουλόπουλος (78΄ Πέκχαρτ), Αραβίδης, Αλμέιδα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κεϊτά (46΄ Ζησόπουλος), Ουμπίντες, Μπάγκα, Στόιτσεφ (56΄ Λημνιός), Βασιλείου (68΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε