Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χαρδαλιάς για lockdown Αττικής: Τι ισχύει για τον αθλητισμό

Χαρδαλιάς για lockdown Αττικής: Τι ισχύει για τον αθλητισμό

Τα νέα μέτρα για το lockdown που θα εφαρμοστεί από την Πέμπτη (11.02.2021) στην Αττική παρουσίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Τι θα ισχύσει για τον αθλητισμό.

Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε στην εξειδίκευση των νέων μέτρων που θα ισχύσουν για την Αττική από τις 6 το πρωί της Πέμπτης (11.02.2021) και μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό –κι έχοντας πάντα ως προαπαιτούμενο την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου- δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με τα μέτρα που ίσχυαν το προηγούμενο διάστημα, κάτι που σημαίνει πως θα λειτουργούν εγκαταστάσεις για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών:

α) των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Superleague I, και ΙΙ, Basket league και Volleyleague ανδρών και γυναικών, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,

καθώς και β) των εθνικών ομάδων, ανδρών ή γυναικών, που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο συγκεκριμένο διάστημα.

β) των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών, υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών και χειροσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

Στην ουσία, παραμένουν «ανοικτά» όλα τα πρωταθλήματα που είχαν ξεκινήσει, ενώ κανονικά συνεχίζονται και οι προπονήσεις στις Λίγκες που είχε ανάψει το “πράσινο φως” το προηγούμενο διάστημα. Το «λουκέτο» σε όλα τα.. υπόλοιπα (χαμηλότερες κατηγορίες και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό) συνεχίζεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις