Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χάσι: “Το σημαντικότερο ήταν η πρόκριση”

Χάσι: “Το σημαντικότερο ήταν η πρόκριση”

Ικανοποιημένος από την πρόκριση ήταν ο Μπέσνικ Χάσι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι το σημαντικότερο ήταν η πρόκριση, αλλά παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Οσον αφορά τα πλέι οφ, τόνισε ότι δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση, λέγοντας ότι όσες ομάδες έχουν παίξει στα πρωταθλήματά τους, έχουν πλεονέκτημα. Τέλος παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται βελτίωση στην φυσική κατάσταση
“Όντως το σημαντικότερο ήταν η πρόκριση, αλλά όλοι περίμεναν να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί η πίεση ήταν σε εμάς. Όλοι περίμεναν να κερδίσουμε τρία ή τέσσερα μηδέν. Η ομάδα μας δεν είναι ακόμα έτσι όπως μπορεί να είναι. Δεν είμαστε έτοιμοι. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι όπως ο Βούκοβιτς που δεν ήταν έτοιμος να παίξει 90 λεπτά. Κάποιοι άλλοι παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς και χρειάζεται να βρουν ρυθμό. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση και θα παίξουμε στον επόμενο γύρο”.
Για το εάν περιμένει στον επόμενο γύρο: “Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Οι ομάδες που έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα τους έχουν ένα πλεονέκτημα. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που θέλουμε.
Στο μυαλό των παικτών μας υπήρχε μόνο η πρόκριση, είδατε ότι μετά το γκολ δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, αυτό πρέπει να το διορθώσουμε όμως. Πρέπει να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος, ό,τι κι αν συμβαίνει”.

Τζούκιτς: «Η εμπειρία του Ολυμπαικού έκανε την διαφορά»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Παρτιζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης», εμφανίστηκε ο προπονητής των Σέρβων, Μίροσλαβ Τζούκιτς, μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο σύνολο των 180 λεπτών στους δύο αγώνες και εντοπίζοντας την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην εμπειρία του πρωταθλητή Ελλάδας.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου, έτσι όπως έπαιξε. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, ήμασταν πολύ επιθετικοί, είχαμε κυριαρχία και από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό μπορούσαμε και να νικήσουμε. Μου άρεσε πάρα πολύ η στάση που είχαν οι παίκτες σε όλο το ενενηντάλεπτο», τόνισε ο Τζούκιτς.
«Νομίζω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα σε σύνολο 180 λεπτών. Αυτό που ήταν κρίσιμο στην υπόθεση πρόκριση ήταν η ήττα στο Βελιγράδι. Αυτό που έκρινε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν η εμπειρία του Ολυμπιακού, σε σχέση με την Παρτιζάν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε