Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χάβος: Νικήσαμε και το άγχος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό.
 

“Εκτός του Εργοτέλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος το οποίο ήταν εμφανές ότι υπήρχε, αφού οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν. Ευτυχώς ανταποκριθήκαμε και φτάσαμε σε μια νίκη μετά από καιρό. Φάνηκε μετά το δεύτερο γκολ ότι λύθηκαν τα πόδια των παικτών”, δήλωσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η εικόνα της ομάδας ξέρω ποια είναι, είναι αυτή που δείξαμε με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία. Κάποιες φορές η εικόνα μας προβληματίζει αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογική κούραση”.

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είπε: “Φυσικά δεν εφησυχάζουμε, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να ανταποκριθούμε. Κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι, βήμα-βήμα, ο ψυχολογικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει δώσει πάρα πολλά παιχνίδια, προσπαθούμε να δίνουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες χωρίς να αλλοιώνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των παικτών”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε