Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χειρουργήθηκε εσπευσμένα ο Ρομάριο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομάριο νοσηλεύτηκε υποβλήθηκε σε έκτακτη επέμβαση στη χοληδόχο κύστη την περασμένη Πέμπτη (9/9).

Ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 1994, Ρομάριο, υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης. Το γραφείο Τύπου του γερουσιαστή πια Ρομάριο στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, ανέφερε ότι η επέμβαση έγινε χωρίς επιπλοκές.

«Ο Ρομάριο βρίσκεται υπό παρακολούθηση και θα μπορέσει να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες», ανέφερε το γραφείο του παλαίμαχου Βραζιλιάνου άσου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, της Αϊντχόφεν και της Βάσκο ντα Γκάμα είναι γερουσιαστής του κρατιδίου του Ρίο ντε Τζανέιρο από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2014. Μάλιστα, είχε θέσει υποψηφιότητα και για κυβερνήτης το 2018, αλλά δεν εξελέγη.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρομάριο αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου μετά την απόσυρσή του, το 2009. Ο επιθετικός, που είναι γνωστό ότι συνολικά έχει πετύχει 1.000 γκολ στην καριέρα του, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στομάχου κι εντέρου στο τέλος του 2016.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις