Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Χιμένεθ: «Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να βελτιωθούμε»

Χιμένεθ: «Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να βελτιωθούμε»

Η ΑΕΚ πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της στη Superleague, επικρατώντας εκτός έδρας της Λαμίας με 1-0, για την 16η αγωνιστική.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι προτιμάει η ομάδα του να κερδίζει με 1-0, από το να νικάει με 4-5.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Τέτοιου είδους ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Υποχρεώνουν τις θεωρητικά ανώτερες να παίζουν με μεγάλες μπάλες και να τους χαλάνε το παιχνίδι, δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά δείξαμε πως μπορούμε να αμυνθούμε. Περάσαμε 40′ με αμυντικό λιγότερο, αλλά δουλέψαμε και ανταποκριθήκαμε σωστά.

Προτιμώ να κερδίζω 1-0 από το 4-5 για παράδειγμα. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να βελτιωνόμαστε, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και εκτός έδρας προσπαθήσαμε και φύγαμε με τη νίκη».

Για την καλή αρχή: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πιέζαμε. Είχαμε 2-3 ξεκάθαρες φάσεις, μόλις η Λαμία δέχθηκε το γκολ άρχισε να παίζει με μεγάλες μπάλες αλλά αυτό δεν μου άρεσε γιατί παίζαμε μέσα στην περιοχή μας, καταφέραμε να αμυνθούμε όμως πρέπει να παίζουμε πιο ψηλά. Στην επανάληψη δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε γιατί είχαμε δέκα παίκτες όμως πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το ότι φώναξε στον πάγκο στην χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα: «Όλοι είμαστε ΑΕΚ και όλοι ανεβήκαμε στο λεωφορείο όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, άρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις