Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Χιμένεθ: «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ αδυνατεί να σηκώσει… κεφάλι τις τελευταίες εβδομάδες, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη και τον προβληματισμό να μεγαλώνει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η Ένωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο Κύπελλο, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στο πρωτάθλημα έπεσε στην πέμπτη θέση και κινδυνεύει να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προετοιμάζει την ομάδα του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως ζει τις χειρότερες μέρες του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Για μένα είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Η τύχη υπάρχει. Όσο περισσότερο δουλεύεις έχεις περισσότερη τύχη. Δουλεύουμε πολύ, αλλά οποιαδήποτε μικρή λεπτομέρεια μας τιμωρεί.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είμαστε η ΑΕΚ. Η ιστορία δεν κερδίζει τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να τη σεβόμαστε και να έχουμε τιμή για να την υπερασπιζόμαστε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις