Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Χιμένεθ: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έξυπνος και ξέρει»

Χιμένεθ: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έξυπνος και ξέρει»

Μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε ότι ο κόσμος ξέρει ότι ο προγραμματισμός ήταν λάθος φέτος, ενώ υποστήριξε ότι τέσσερις παίκτες της Ένωσης αδυνατούσαν να αγωνιστούν και στα 90 λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova:

«Αυτό που αισθανόμουν μετά τα τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει ομάδα που να πληρώνει τον… λογαριασμό από το πρόγραμμα όπως εμείς. Δεν έχουμε τους παίκτες που θέλουμε, φαίνεται πως οι παίκτες δεν παίζουν όπως μπορούν και 100% σε κάθε παιχνίδι γιατί δεν μπορούν από φυσική κατάσταση. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τα παιδιά, γιατί δίνουν ότι έχουν».

Για την άμυνα: «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα που δεν έχουν εμπειρία, αλλά θα είναι σημαντικοί για το μέλλον και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο».

Για το τι φταίει: «Είναι το πρόγραμμα έτσι. Οι αντίπαλοι γνωρίζονται έχουν δουλέψει, όλοι παίζουν με μια ένταση που ξέρουν, αν εμείς προσπαθήσουμε να παίξουμε έτσι θα τραυματιστούν οι παίκτες μας. Σήμερα πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο με τον Μάνταλο που έπαιξε 45′ και ο Κρίστισιτς έπαιζε με πρόβλημα και έβγαλε 90′. Είμαστε η ΑΕΚ πρέπει να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να τιμήσουμε την φανέλα και να έχουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Είναι φυσιολογικό να είναι απογοητευμένοι, ελπίζουν η ΑΕΚ να είναι πιο ψηλά. Ο κόσμος είναι έξυπνος και ξέρει πως ο προγραμματισμός δεν είναι σωστός φέτος. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι σήμερα ήταν τέσσερις παίκτες που δεν μπορούσαν να βγάλουν 90′, αλλά έδωσαν τα πάντα. Δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα, μπορεί να πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις