Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χίμκι – Παναθηναϊκός, Βόβορας: “Είναι δουλειά μας να βρούμε λύσεις”

Χίμκι – Παναθηναϊκός, Βόβορας: “Είναι δουλειά μας να βρούμε λύσεις”

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τις απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Χίμκι στη Ρωσία, για την πρεμιέρα της Euroleague.

«Είχαμε κάποιες ατυχίες που θα στερήσουν τη συμμετοχή δύο σημαντικών παικτών για εμάς. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος που όλοι οι προπονητές μπορούμε να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Είναι η δουλειά μας να βρούμε λύσεις. Θα προσπαθήσουμε με διαφορετικά σχήματα να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και ίσως με διαφορετικό τρόπο να ανταγωνιστούμε και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός του “τριφυλλιού”.

Για την Χίμκι τόνισε: «Η Χίμκι είναι ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο. Από το 1 έως το 5 μπορούν να σκοράρουν, να απειλήσουν και μέσα και έξω. Και η Χίμκι είχε τραυματισμούς και στα παιχνίδια που έχουμε δει ήταν μια Χίμκι χωρίς τον Σβεντ. Θα είναι μια διαφορετική Χίμκι στην προσέγγιση του αγώνα μέχρι τώρα, Γνωρίζουμε ότι ο κινητήριος μοχλός της θα παραμείνει ο Σβεντ.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε εκτός έδρα παιχνίδι και ειδικά με αντίπαλο μια επιθετικογενής ομάδα, όπως την Χίμκι είναι να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά να ελέγξουμε τον ρυθμό και από την καλή μας άμυνα να χτυπήσουμε επιθετικά έτσι όπως έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας».

Ο διεθνής σέντερ δήλωσε: «Είχαμε προετοιμάσει το πλάνο της ομάδας διαφορετικά την τελευταία εβδομάδα και τελευταία στιγμή είχαμε απουσίες, αλλά δεν σημαίνει αυτό κάτι. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και στο πλάνο μας.

Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα. Η Χίμκι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, μπορεί να σκοράρει από κάθε θέση. Η άμυνα θα παίξει βασικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί μιλάμε για εκτός έδρας παιχνίδι Θα πάμε με το πλάνο για να πάρουμε τη νίκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις