Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Χιρόνα – Βαλένθια 2-1: Τεράστια ανατροπή κορυφής στο φινάλε

Χιρόνα – Βαλένθια 2-1: Τεράστια ανατροπή κορυφής στο φινάλε
ΑΠΕ

Η Χιρόνα ήρθε… φάτσα με νέα απώλεια βαθμών στη La Liga, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Βαλένθια (2-1) στο “Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι” με γκολ στα τελευταία λεπτά κι έτσι βρέθηκε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την Ρεάλ Μαδρίτης -όμως- παίζει αργότερα στο “Μπερναμπέου”.

Ο Κρίστιαν Στουάνι έδωσε τη λύση και οδήγησε την Χιρόνα στη δύσκολη εντός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο επί της Βαλένθια με 2-1, σε ματς για την 15η αγωνιστική της La Liga.

Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 56′ με το γκολ του Ούγκο Ντούρο και μετά κλείστηκαν στην άμυνα τους, για να κρατήσουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 84′ με τον Ντούρο. Τέσσερα λεπτά, ο Στουάνι -ο οποίος μπήκε στο ματς στο 78′- νίκησε την αντίπαλη άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, για να κρατήσει την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Χιρόνα έφτασε τους 38 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το Σάββατο (02.12) υποδέχεται την -εκ των ουραγών- Γρανάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις