Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χιτ – Μπακς: Μπάτλερ και Ολαντίπο αποχώρησαν τραυματίες

Χιτ – Μπακς: Μπάτλερ και Ολαντίπο αποχώρησαν τραυματίες
Reuters

Μπορεί οι Μαϊάμι Χιτ να έκαναν το 2-1 στη σειρά κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά η νίκη που πέτυχαν (121-99) άφησε… πίσω της προβλήματα τραυματισμών.

Την ώρα που οι Μιλγουόκι Μπακς «τρέχουν» για να δουν και πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι διαθέσιμος για τα ματς με τους Χιτ, η ομάδα του Μαϊάμι έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα, μιας και είδε τους Μπάτλερ και Ολιαντίπο να αποχωρούν τραυματίες από το game 3 των δυο ομάδων.

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποχώρησε 4:05 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με χτύπημα στον γλουτό μετά από πτώση και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται κάτι σοβαρό (τον έκανε να… κουτσαίνει).

Τα πράγματα, όμως., φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά για τον Βίκτορ Ολιαντίπο. Σε προσπάθειά του να πλησιάσει το καλάθι, ο παίκτης των Μαϊάμι Χιτ έπεσε στο παρκέ και κρατούσε το αριστερό του γόνατο. Ο παίκτης αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

«Θα εξετάσουμε την κατάστασή του αύριο και θα έχουμε μία καλύτερη απάντηση για εσάς. Αισθάνομαι πιθανότατα όπως ο κάθε ένας αυτή τη στιγμή… Ήταν μία σπουδαία νίκη αλλά όταν βλέπεις έναν παίκτη να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο, ειδικά ένα πρόσωπο σαν τον Βικ που έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν γνωρίζω για τι πρόκειται, οπότε δεν θέλω να πω κάτι. Δεν είναι καθόλου ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τον Βικ στο παρκέ με αυτόν τον τρόπο» ήταν τα λόγια του προπονητή των Χιτ, μετά το τέλος του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις