Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χοκς – Μπακς 107-118: Προκρίθηκαν στους τελικούς τα «ελάφια»

Χοκς – Μπακς 107-118: Προκρίθηκαν στους τελικούς τα «ελάφια»
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν χωρίς τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο και μέσα στην Ατλάντα των Χοκς με 118-107 και έκαναν το 4-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA, παίρνοντας την πρόκριση για τις “μάχες” του τίτλου κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Τα “ελάφια” ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, με τους Τζρου Χόλιντεϊ και Μπρουκ Λόπεζ να δίνουν από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα τους. Τα “γεράκια” αντέδρασαν όμως και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 47-43 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως ξεκίνησε μία απίστευτη παράσταση του Κρις Μίντλεντον, ο οποίος με 21 πόντους σε αυτό το διάστημα, “εκτόξευσε” τη διαφορά ακόμη και στο +19 για την ομάδα του. Οι Χοκς μείωσαν ξανά στο τέλος, αλλά οι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο “κράτησαν” τη μεγάλη νίκη, που τους φέρνει για πρώτη φορά μετά το 1974 στους τελικούς του NBA.

Ο Μίντλετον τελείωσε το παιχνίδι με 32 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Χόλιντεϊ είχε 27 πόντους με 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Για την Ατλάντα, ο Ρέντις είχε 21 πόντους, ο Μπογκντάνοβιτς 20 πόντους κι ο άστοχος Γιανγκ 14 πόντους, στην επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις