Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χόλντουρ Μάγκνουσον για το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο και την απουσία του Σένκεφελντ: «Ευτυχώς έφερε καλό παίκτη η ομάδα»

Χόλντουρ Μάγκνουσον για το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο και την απουσία του Σένκεφελντ: «Ευτυχώς έφερε καλό παίκτη η ομάδα»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τη ρεβάνς της νίκης 3-1 επί της Ντνίπρο, στα προκριματικά του Champions League και ο Χόλντουρ Μάγκνουσον μίλησε για το αυριανό (01/08, 20:30) ματς στη Λεωφόρο.

Ο Μάγκνουσον χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τη Ντνίπρο, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία του με τον Γέντβαϊ στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, μετά την απουσία του Σένκεφελντ, αποθεώνοντας τον νέο παίκτη του “τριφυλλιού”.

Οι δηλώσεις του Μάγκνουσον

Για την έλλειψη άγχους μετά το 3-1 στο Κόζιτσε:

“Από τη δική μας πλευρά ως παίκτες ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι 0-0 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί ο αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να μας “τιμωρήσει” αν “κοιμηθούμε”.

Για τη συνεργασία σου με τον Γέντβαϊ στο πρώτο ματς:

“Δυστυχώς ο Μπαρτ τραυματίστηκε αρκετά νωρίς, ένας εξαιρετικός παίκτης. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός έφερε έναν επίσης καλό παίκτη, οπότε είμαστε τέσσερις στόπερ που παλεύουμε για την ίδια θέση. Τον Γέντβαϊ τον ξέρω, έχουμε παίξει αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ψηλός, γρήγορος, εμείς καταλαβαινόμαστε όταν παίζουμε μαζί οι δύο μας, είτε με τον Μπαρτ. Ελπίζω και ο Μπαρτ να γίνει γρήγορα καλά και να είναι πίσω μαζί μας”.

Για την περσινή σεζόν και το που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα:

“Βρεθήκαμε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα με την κατάληξη γιατί είχαμε μια καλή σεζόν. Αυτή τη χρονιά είμαι πολύ ικανοποιημένος, φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Αν τα πάμε καλά στην αρχή και συνεχίσουμε έτσι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις