Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Χόρεψε” στη βροχή ο Αστέρας, δε μπόρεσε ο Πανιώνιος

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ένα καλό 15λεπτο ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Αστέρα τη νίκη κόντρα στον καλύτερο, από το 20′ και μετά, Πανιώνιο. Κορυφαίος και καθοριστικότερος με δύο ασσίστ ο Σκούρτι, σκόρερ οι Γιάννου και Δημούτσος.

Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε πλήρως το δυνατό του ξεκίνημα στο παιχνίδι, παίρνοντας νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο γκολ. Πρωταγωνιστής και των δύο τερμάτων ο Σκούρτι, ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις είχε σωστές επιλογές, μοιράζοντας σε σωστό χρόνο τη μπάλα σε Γιάννου και Δημούτσο, οι οποίοι σε διάστημα δύο λεπτών έκαναν το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος, όμως ο Πανιώνιος βρήκε γκολ σε μία από τις πρώτες του σοβαρές επιθετικές ενέργειες. Σκόρερ ο Γκοϊάν, ο οποίος έστειλε μετά από γύρισμα του Οικονόμου τη μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Κοσίτσκι.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, πιέζοντας για την ισοφάριση και φτάνοντας με προϋποθέσεις στην περιοχή του Κοσίτσκι. Καλύτεροι και ιδιαίτερα πιεστικοί οι κυανέρυθροι στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου μέρους, που όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το βαθμό, φεύγοντας με άδεια χέρια από την Τρίπολη…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Μάσα (77′ Τσοκάνης), Χαμντανί, Γιάννου, Δημούτσος (91′ Ζησόπουλος), Σκουρτάι (60′ Κουρμπέλης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαηϊσαήας, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Σιώπης (81′ Ανσαριφάρντ), Κόρμπος, Μασούρας (66′ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (58′ Χαλκιαδάκης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε