Αθλητικά

Χωρίς Αθανασιάδη, αλλά με… μποφόρ η προπόνηση του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους με τον ΠΑΟΚ, καθώς ένα χτύπημα που δέχθηκε στον δικέφαλο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο του άφησε αιμάτωμα. Τουλάχιστον γλίτωσε τα πολλά... μποφόρ που ταλαιπώρησαν του συμπαίκτες του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποκατάσταση σε πισίνα και ο Γιώργος Κατσικάς ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης. Θεραπεία έκαναν κι οι Γλύκος, Δεληγιαννίδης. 
Επίσης ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι: “Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου”.
Βέβαια, απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να ματαιωθεί ο αγώνας με την ομάδα του Βόλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα