Αθλητικά

Χωρίς Ιμπαγάσα αλλά με “Φέτφα” στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ζαρντίμ θα αφήσει στην Αθήνα τον Ιμπαγάσα, αλλά για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του πήρε μαζί του τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Πορτογάλος επέλεξε 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ θα αποφασίσει ποιοι θα μείνει εκτός 18άδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων ο Μήτρογλου και ο Μανωλάς

Ζαρντίμ: Να αυξήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Σιόβα – “Βλέπει” ενδεκάδα ο Κοντρέρας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ – Αυστραλία 2-0: Νίκησαν ξανά οι Αμερικανοί και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32» του Μουντιάλ
Έκανε το 2/2 η ομάδα του Ποτσετίνο στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά και περιμένει το Τουρκία - Παραγουάη, για να δει εάν θα πάρει και την κορυφή στο γκρουπ της
ΦΩΤΟ REUTERS