Αθλητικά

Χωρίς Μότλεϊ ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός ψηλός δεν ταξίδεψε με τη σερβική αποστολή στην Αθήνα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δίχως τον Τζόναθαν Μότλεϊ θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (6/11/2026, 21.15) στα Άνω Λιόσια για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Όπως αποκάλυψε η Meridian Sport, ο Τζόναθαν Μότλεϊ δεν ταξίδεψε για την Αθήνα, μένοντας εκτός αποστολής, χωρίς να είναι τραυματίας.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί πλέον τρίτη επιλογή του Ιμπόν Ναβάρο για τη θέση “5”, με τον Ισπανό προπονητή να προτιμάει τη δεδομένη στιγμή τους Κρίστιαν Κολόκο και Εμπούκα Ιζούντου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα