Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Νεϊμάρ δεν θα δώσει το “παρών” στον επαναληπτικό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία για τους “16” του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι, με το έργο της να είναι εξαιρετικά δύσκολο στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου.

Η πρόκριση δυσκολεύει, μάλιστα, ακόμα περισσότεροι από τη στιγμή που οι Γάλλοι θα παραταχθούν χωρίς τον Νεϊμάρ.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος σταρ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν, ενώ ξεκίνησε σήμερα (3/3) τη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι δεν θα απαντήσει σε καμία ερώτηση σχετικά με τον Ασράφ Χακίμι, στον οποίο απαγγέλθηκε κατηγορία για βιασμό από την εισαγγελία της Ναντέρ, μετά την καταγγελία 24χρονης ότι βιάστηκε από τον Μαροκινό διεθνή αμυντικό:
«Δεν πρόκειται να απαντήσω σε τίποτα που να σχετίζεται με τον Ασράφ. Ο σύλλογος έχει ήδη κοινοποιήσει τη θέση του για το θέμα» είπε. «Έχει κάνει δύο προπονήσεις μόνος του και σήμερα έχει συμμετάσχει για λίγα λεπτά με την ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Κατ’ αρχήν, θα προπονηθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμος απέναντι στην Μπάγερν» πρόσθεσε.

«Ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί στο Champions League απέναντι στην Μπάγερν. Το να μην τον έχουμε είναι μεγάλη απώλεια, αλλά ίσως μπορούμε να προσθέσουμε άλλον μέσο για να ισορροπήσει η ομάδα. Στη Μασσαλία δουλέψαμε έτσι και λειτούργησε» συμπλήρωσε.

«Δεν θέλω να αποσπάται η προσοχή της ομάδας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα και να προσθέσουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη πριν από το Champions League. Η Ναντ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Απέκλεισε τη Λανς από το Κύπελλο αυτή την εβδομάδα και είναι μια ομάδα που μπορεί να αλλάξει συστήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρέπει να προσέχουμε πολύ τις αντεπιθέσεις τους. Σέβομαι και τρέφω πολλή στοργή για τον προπονητή της, Αντουάν Κομπουαρέ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις