Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“X”όρεψαν στη νεροποντή με νεύρα Ηρακλής και Ξάνθη

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ηρακλής στο τρίτο του παιχνίδι στην έδρα του δεν κατάφερε να νικήσει… Η Ξάνθη, που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1, στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε το live.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις σε αντίθεση με το δεύτερο μισό του αγώνα και αυτό ίσως να δικαιολογείται και από τον φόβο των παικτών, καθώς το γήπεδο γλιστρούσε, λόγω της νεροποντής. Στο τέλος του αγώνα έγινε χαμός με τον Σολτάνι που αποβλήθηκε με δεύτερη σερί κίτρινη κάρτα, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του!
Μετά το 25′ άρχισαν να λύνονται οι παίκτες και προσπαθούσαν ειδικά αυτοί του Ηρακλή να βγουν μπροστά, αλλά ο Τσέναμο “απαντούσε”… Ηταν εκεί και όταν στο 41′ Τσιλιανίδης επιχείρησε να τον «κρεμάσει» απ’ τα 35μέτρα.
Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς γκολ και στο δεύτερο 45λεπτο φάνηκε ότι έψαχνε ένα γρηγορο γκολ. Τελικά, τα κατάφερε στο 62′ όταν ο Λουσέρο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς.
Η είσοδος του Βέλλιου ήταν καίρια, καθώς αυτός έκανε το 1-1 στο 71’, τρία λεπτά λεπτά αφού μπήκε στο ματς.

Τότε απέκτησε ουσιαστικό ενδιαφέρον το ματς και αμφότερες οι ομάδες δημιουργούσαν φάσεις. Η Ξάνθη έφτασε κοντά στη νίκη όταν ο Σαραμαντάς στο 75′ έδιωξε πάνω στη γραμμή σε πλασέ του Ντιμιτρόφ. Στο 80′ ο Βέλλιος είχε και δοκάρι και τρία λεπτά μετά ο Σολτάνι που εκνευρίστηκε για το μαρκάρισμα του Λάζαρ έκανε το ματς ροντέο. Είδε δύο σερί κίτρινες κάρτες και ο Κασναφέρης τον έσπρωξε με νεύρα για να ηρεμήσει και να μη μιλάει άλλο, καθώς έβρισε τον Τριτσώνη και έτσι πήρε τη δεύτερη κίτρινη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μακρής, Λάζαρ, Ρομάνο, Πασάς, Τσιλιανίδης, Λουκίνας
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Καπετάνος (58’ Βασιλακάκης), Καρυπίδης, Ντιμιτρόβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε