Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Χωρίς Τζόρνταν, Πίπεν και Ρόντμαν η γιορτή των Μπουλς – Έκλαψε η χήρα του Τζέρι Κράους ακούγοντας αποδοκιμασίες

Χωρίς Τζόρνταν, Πίπεν και Ρόντμαν η γιορτή των Μπουλς – Έκλαψε η χήρα του Τζέρι Κράους ακούγοντας αποδοκιμασίες

Σείστηκε το γήπεδο των Σικάγο Μπουλς για τους απόντες, Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν. Αποθέωση για Φιλ Τζάκσον. Ασέβεια των οπαδών, γιουχάροντας τη στιγμή της βράβευσης του Τζέρι Κράους, με τη χήρα του να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η γιορτή έγινε… φιάσκο! Οι Σικάγο Μπουλς τίμησαν τους θρύλους τους, αλλά οι οπαδοί της ομάδας μας έδωσαν μια από τις πιο ντροπιαστικές εικόνες που έχουμε δει στο ΝΒΑ.

Οι “Ταύροι” τίμησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γουόριορς την ομάδα της σεζόν 1995/96 (και άλλα 13 μέλη του συλλόγου) αλλά οι φίλοι της ομάδας δεν στάθηκαν στο… ύψος της αυτοκρατορίας που δημιούργησαν ο Φιλ Τζάκσον και οι Τζόρνταν, Πίπεν και Ρόντμαν.

Οι Μπουλς παρουσίασαν -μέσω video-ένα προς ένα τα άτομα που βράβευσαν και κάποια στιγμή στο Jumbotron του γηπέδου εμφανίστηκε η εικόνα του Τζέρι Κράους. Του τζένεραλ μάνατζερ που είχε τα ηνία της ομάδας από το 1985 έως το 2003 και που συνέθεσε τους… δυνάστες του ΝΒΑ.

Ο Κράους πέθανε το 2017, με την κόντρα του με τους Τζάκσον, Τζόρνταν και Πίπεν να έρχεται και πάλι στην… επιφάνεια, μετά το ντοκιμαντέρ, «The Last Dance» (οι φίλοι των Μπουλς του χρεώνουν τη διάλυση της ομάδας).

Αρκετοί φίλοι των Μπουλς άρχισαν να γιουχάρουν έντονα εκείνη τη στιγμή, με την κάμερα να δείχνει την χήρα του. Η Θέλμα Κράους δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία της και εμφανίστηκε να κλαίει, σε μία από τις πιο άβολες στιγμές στην ιστορία του ΝΒΑ.

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε από τους σχολιαστές του αγώνα των Μπουλς, με τους ίδιους τους “Ταύρους” να υποχρεώνονται να βγάλουν άμεσα ανακοίνωση με δήλωση του προέδρου τους, Μάικλ Ρέιντσντορφ, αναφέροντας:

«Ο Τζέρι Κράους κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και αναδείχθηκε δύο φορές παράγοντας της χρονιάς. Μπήκε στο Hall of Fame για τα επιτεύγματά του και είναι σημαντικό μέρος της ιστορίας μας. Το μεγαλείο του πρέπει να γιορτάζεται και αξίζει τον σεβασμό μας. Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η σύζυγός του, Θέλμα, βρέθηκε μαζί μας σε μία βραδιά που τον αναγνωρίσαμε ως σημαντικό μέλος των Μπουλς».

Στα… υπόλοιπα της τελετής, στη μνήμη όλων θα μείνει η αποθέωση του Φιλ Τζάκσον. Το γήπεδο… σείστηκε για τους Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν και Ντένις Ρόντμαν, οι οποίοι ήταν οι μεγάλοι απόντες της εκδήλωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις