Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χοσέ Χολέμπας: Το αντίο στον Ολυμπιακό, η νέα του ομάδα και η προπονητική

Champions League Ολυμπιακός Μαρσέιγ

Ο Χοσέ Χολέμπας αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πριν υπογράψει σε ομάδα της Hessenliga στη Γερμανία. 

Ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και παρότι είναι 37 ετών θα συνεχίζεται να αγωνίζεται. Ο άλλοτε διεθνής αριστερός μπακ υπέγραψε στην Μπάγερν Άλτσεναου, η οποία αγωνίζεται στην πέμπτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το μήνυμα του Χολέμπας στον Ολυμπιακό:

“Πολύ πολύ αργοπορημένα, αλλά ήθελα να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους για τη μεγάλη στήριξη στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Αρχίζοντας μια νέα πρόκληση, να παραμείνω σε καλή φυσική κατάσταση και ως δεύτερη επιλογή να πάρω το προπονητικό δίπλωμά μου”.

Μέσα από το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, ο Χολέμπας ενημέρωσε για τα μελλοντικά σχέδια του, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να θέλει να ασχοληθεί και με την προπονητική.

Στο μεταξύ, ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε και στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του, στην οποία αναφέρθηκε και στους Πειραιώτες.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, απάντησε: “Ο Ολυμπιακός μου προσέφερε συμβόλαιο για ακόμα μια σεζόν, όμως δεν μου άρεσαν οι όροι”.

Τέλος, στην ερώτηση για τον προορισμό που ξεχώρισε, η επιλογή του ήταν η Ελλάδα: “Ξεκάθαρα, ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας και το συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η Ρόμα ήταν επίσης εξαιρετική. Η πόλη κι ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης, όλοι θέλουν να παίξουν στην Premier League, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις