Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χουάνγκ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό – Έτοιμος αν μου γίνει πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα»

Χουάνγκ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό – Έτοιμος αν μου γίνει πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα»

O Χουάνγκ του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του αναφορικά με τη σεζόν που μας πέρασε, αλλά και το μέλλον του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Χουάνγκ ήταν ένας από τους λιγοστούς διακριθέντες του Ολυμπιακού τη χρονιά που πέρασε, με τον Νοτιοκορεάτη μέσο να εισπράττει αρκετή αγάπη από τους φίλους της ομάδας, κάτι που παίζει ιδιαίτερο ρόλο για τον ίδιο αφού θέλει όπως ανέφερε να συνεχίσει με τα «ερυθρόλευκα».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως σε περίπτωση που του δοθεί ευκαιρία να αγωνιστεί σε ανώτερο πρωτάθλημα, ο ίδιος θα είναι έτοιμος.

Τα λόγια του Χουάνγκ

«Δεν θα ήταν ευγενικό θεωρώ, να πω πως θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό.

Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Ωστόσο, αν μου δοθεί μια ευκαιρία και σε ένα άλλο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος για όλα. Αν πάντως δεν μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία, θα ήθελα να δείξω μια ακόμα καλύτερη εικόνα τη νέα σεζόν. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει εδώ και ένα χρόνο.

Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές.

Είτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να… τρομοκρατείσαι».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις