Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Χρειάστηκα 10 ημέρες για να συνέλθω από πάρτι με τον Ρόντμαν” παραδέχθηκε ο Κούκοτς

“Χρειάστηκα 10 ημέρες για να συνέλθω από πάρτι με τον Ρόντμαν” παραδέχθηκε ο Κούκοτς
ΑΠΕ

Ήταν μια από τις… μορφές του ΝΒΑ, τόσο για την αγωνιστική του συμπεριφορά, όσο και για την ανταγωνιστική του ζωή. Ο Ντένις Ρόντμαν ήξερε να “παρτάρει” και απ’ ότι φαίνεται, δύσκολα κάποιος μπορούσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του. Μια τέτοια ιστορία εξιστορήθηκε ο παλιός του συμπαίκτης στους Σικάγο Μπουλς, Τόνι Κούκοτς.

Ο Τόνι Κούκοτς θυμήθηκε μια φορά που βρέθηκε σε ένα πάρτι μαζί με τον Ντένις Ρόντμαν. Ο θρύλος του κροατικού μπάσκετ δήλωσε πως ο παλαίμαχος σέντερ παρήγγειλε να πιουν 40 σφηνάκια βότκας και 10 μπύρες, όλα κερασμένα από τον ίδιο. Μάλιστα, τόνισε πως χρειάστηκε δέκα ημέρες για να συνέλθει από τη συγκεκριμένη έξοδο!

“Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Ντένις, ήταν να παραγγείλει 40 σφηνάκια βότκας και 10 μπύρες. Τον ρώτησα αν περίμενε και άλλα άτομα και μου απάντησε πως ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε το μπαρ ανοικτό. Όσοι ήταν εκεί, πήραν δωρεάν φαγητό και ποτά, κερασμένα απ’ τον Ρόντμαν. Το έκανα μόνο μία φορά μαζί του, αφού μετά το πάρτι, χρειάστηκα 10 ημέρες για να συνέλθω”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κούκοτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις