Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Χρήστος Τζόλης: Μπήκε στην καλύτερη 11άδα πριν βρει μπροστά του την Λίβερπουλ του Τσιμίκα

Χρήστος Τζόλης: Μπήκε στην καλύτερη 11άδα πριν βρει μπροστά του την Λίβερπουλ του Τσιμίκα
Reuters

Ο Χρήστος Τζόλης βοήθησε την Νόριτς να προκριθεί στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της συγκεκριμένης φάσης του θεσμού. Η ομάδα του κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του φορμαρισμένου Κώστα Τσιμίκα.

Το ντεμπούτο του με την Νόριτς ήταν σπουδαίο. Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε δυο γκολ, “έστρωσε” άλλα δυο τέρματα και αναδείχθηκε man of the match της εντυπωσιακής πρόκρισης της ομάδας του (6-0 την Μπόρνμουθ) στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας (Carabao Cup).

Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός τράβηξε για πρώτη φορά τα… βλέμματα της ποδοσφαιρικής Αγγλίας και μάλιστα επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα του 2ου γύρου του Carabao Cup.

Το έργο της Νόριτς πάντως στο θεσμό δεν είναι εύκολο. Η κληρωτίδα την έφερε αντίπαλο με την Λίβερπουλ. Ο αγώνας θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στο “Κάροου Ρόουντ”.

Έτσι, Τζόλης και Γιαννούλης θα βρουν και πάλι μπροστά τους τους “ρεντς” και τον Κώστα Τσιμίκα, μετά την πρεμιέρα της φετινής Premier League και την εντός έδρας ήττα της Νόριτς με 3-0 (αγωνίστηκαν μόνοι οι δυο Έλληνες μπακ σε εκείνο το ματς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις