Αθλητικά

“Χρυσώνει” Μπεναγιούν ο Ολυμπιακός – Ψάχνεται για Κακουτά και Μαλουντά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού και προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρόταση των “ερυθρόλευκων” είναι 4 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Μπεναγιούν πάντως παραμένει αρνητικός κυρίως λόγω της οικογένειας του η οποία επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ακόμη αλλά έχει κι άλλες επιλογές.

Ο Γκάελ Κακουτά φαίνεται να κερδίζει έδαφος αφού ο 21χρονος Γάλλος δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα ενώ η Τσέλσι τον παραχωρεί με το μορφή δανεισμού. Το πρόβλημα είναι το υψηλό ποσό που θέλουν να βάλουν οι Άγγλοι ως οψιόν αγοράς.

Από εκεί και πέρα στους ερυθρόλευκους προτάθηκε και ο Φλαράν Μαλουντά. Η περίπτωση του 32χρονου Γάλλου φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη από αυτή του Μπεναγιούν αφού το συμβόλαιο του είναι ακόμη υψηλότερο.

Αντι-Μιραλάς και αμυντικό χαφ υποσχέθηκε στους οπαδούς ο Μαρινάκης

Ομιλία Μαρινάκη: Δεν θέλω να χάνουμε ούτε στα φιλικά

Κοντρέρας: Τεράστια ευθύνη – Μασάδο:Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο

Πρόταση Ολυμπιακού σε Μπεναγιούν

Ορμπάιθ: Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά προτίμησα την Ρούμπιν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα