Ο Καμπανιακός εκμεταλλεύτηκε άψογα τα αμυντικά λάθη του Άρη, που από το 24′ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Δημήτρη Καρατζιοβαλή με απευθείας κόκκινη κάρτα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Παπαζή στο 69′.
Πρόσωπο του αγώνα για τους νικητές, ο Υψηλός με δύο εύστοχα πέναλτι (24′, 49′), ενώ ο Προβατίδης (90′) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπαζής, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70′ Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.
ΑΡΗΣ (Γ. Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (38λ.τ. Ντούγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτση, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64′ Χιντασέλι), Ρένια (21′ Μπαϊμάκης)