Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χυδαίο σκίτσο της “Equipe” για την Μπαρτσελόνα – “Κάτι παραπάνω από ένα μπ@@@λο”! (pic)

Χυδαίο σκίτσο της “Equipe” για την Μπαρτσελόνα – “Κάτι παραπάνω από ένα μπ@@@λο”! (pic)

Με μία… προκλητική γελοιογραφία η γαλλική εφημερίδα “Equipe” σχολίασε το χαμό που επικρατεί αυτή την περίοδο στη Μπαρτσελόνα, παραφράζοντας με χυδαίο τρόπο το γνωστό μόνο των Καταλανών.

Η ασεβής και προσβλητική γελοιογραφία της γαλλική εφημερίδας “Equipe” προς την Μπαρτσελόνα κάνει το γύρο του κόσμου, με διάφορα πορτογαλικά και ισπανικά Μέσα να την επικρίνουν σφόδρα. Η εφημερίδα προσπάθησε να κάνει χιούμορ με την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα, αλλά ο τρόπος που το έκανε ήταν τουλάχιστον… χοντροκομμένος και σίγουρα προσβάλλει τους “μπλαουγκράνα” και την ιστορία τους.

Η γελοιογραφία που δημοσιεύτηκε στην “Equipe” απεικονίζει μία κατάσταση… τρέλας με πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Γκουαρντιόλα και διάφορους παράγοντες της ομάδας και ένας παρατηρητής εκφράζει την άποψη πως η Μπαρτσελόνα είναι “Κάτι παραπάνω από ένα μπ…λο” παραφράζοντας το “Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ” που αποτελεί μότο της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσής της. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις