Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Υπερηφάνεια για τον Μίλτο και τον Λευτέρη!

Υπερηφάνεια για τον Μίλτο και τον Λευτέρη!

Μέσα σε λίγες ώρες ο ελληνικός αθλητισμός πανηγύρισε δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί του και η Stoiximan Tokyo Team!

Μία Δευτέρα υπερηφάνειας, χαράς, συγκίνησης. Η Ελλάδα σήκωσε το βλέμμα ψηλά και καμάρωσε δύο παιδιά της, τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Λευτέρη Πετρούνια να ανεβαίνουν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρώτος χρονικά ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος αναδείχθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος. Ο νεαρός αθλητής από τα Γρεβενά, τρέλανε τον κόσμο στο τελευταίο του άλμα (8,41 μ.) και κέρδισε την πρώτη θέση. Ο Μίλτος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης μόλις στα 20 του χρόνια και τώρα- στα 23 του- έφτασε στην κορυφή του κόσμου σκορπώντας χαρά σε όλους τους Έλληνες!

Ακολούθησε ο μίδας των κρίκων, ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας όπου με μία συγκλονιστική προσπάθεια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό τελικό και έχοντας ήδη ξεπεράσει τον εαυτό του για να μπορέσει να προκριθεί στο Τόκιο, ο Λευτέρης έκανε ακόμα μια φορά περήφανους τους Έλληνες, κερδίζοντας το δεύτερο Ολυμπιακό του μετάλλιο, μετά το Χρυσό που είχε κερδίσει στο Ρίο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο Μίλτος Τεντόγλου, όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι μέλη της Stoiximan Tokyo Team που εκπροσωπείται στους Αγώνες από 12 αθλητές συν την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO  της Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano) δήλωσε για την σπουδαία αυτή Δευτέρα του ελληνικού αθλητισμού:

“Κοιτάμε με το βλέμμα ψηλά και χειροκροτάμε τους αθλητές μας Λευτέρη Πετρούνια και Μίλτο Τεντόγλου που ανέβηκαν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων! Νιώθουμε υπερηφάνεια για το Χρυσό μετάλλιο του Μίλτου, το Χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές μας, Άννα Κορακάκη, Βασιλεία Καραχάλιου, Κριστιάν Γκολομέεβ, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, που αγωνίστηκαν και βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις του αθλητισμού.  

Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας και μέρος του DNA του Brand Stoiximan.  Η Stoiximan στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που επιμένουν παρά τις αντιξοότητες να κατακτούν κορυφές, αναδεικνύοντας αυτό που πρεσβεύουν καλύτερα: την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την Ελλάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές μας που αγωνίζονται τις επόμενες ημέρες και χειροκροτούμε την προσπάθειά τους.”

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Stoiximan Tokyo Team μπορείτε να βρείτε εδώ: iroes.gr/stoiximan-tokyo-team/

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις