Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο
ΑΠΕ

Ημέρα… Φραν Ναβάρο θα είναι η σημερινή (30.12.2023) στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός επιθετικός της Πόρτο αναμένεται να ολοκληρώσει το deal του με τους Πειραιώτες.

Ο Φραν Ναβάρο αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο δανεισμό του από την Πόρτο θα στοιχίσει στην ελληνική ομάδα 250.000 ευρώ, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς, που όμως δεν είναι υποχρεωτική, στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο προπονητής της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε μετά τη νίκη (1-0) της ομάδας του επί της Τσάβες για το πρωτάθλημα, ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, την αποχώρηση του Φραν Ναβάρο για τον Ολυμπιακό.

Σε σχετική ερώτηση, μιλώντας στο Sport TV, είπε: “Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη», ενώ λίγο αργότερα στην αίθουσα Τύπου, τόνισε: «Θα είναι μέρος του Ολυμπιακού. Μιλάω μόνο για αυτούς που είναι εδώ”.

Σειρά θα πάρουν οι επόμενες κινήσεις για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα πάρουν μίνιμουμ τρεις παίκτες. Ασφαλώς θέλουν έναν χαφ, με τα ονόματα των Αντρέ Όρτα και Παλαβεσίνο να βρίσκονται στην επικαιρότητα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις