Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζάιον Γουίλιαμσον: Εμφανίζεται υπέρβαρος και προβληματίζει τους Πέλικανς

Ζάιον Γουίλιαμσον: Εμφανίζεται υπέρβαρος και προβληματίζει τους Πέλικανς
Reuters

Η εικόνα του Ζάιον Γουίλιαμσον δεν θυμίζει και πολύ παίκτη που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η σωματική του κατάσταση προβληματίζει τους Πέλικανς.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί πόδι του (σ.σ. υποβλήθηκε σε επέμβαση το καλοκαίρι) κι έτσι έχει χάσει την… εκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ με τους Πέλικανς, με το χρονοδιάγραμμα όμως να μην είναι ακόμα σαφές, για τον χρόνο επιστροφής του.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας από τη Νέα Ορλεράνη, η κατάστασή του Γουίλιαμσον (επελέγη στο νούμερο 1 του ντραφτ του 2019 από τους Πέλικανς) θα επανεξεταστεί τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Η εικόνα όμως του Γουίλιαμσον και πιο συγκεκριμένα τα… παραπανίσια κιλά του νεαρού “αστέρα” είναι αυτό που προβληματίζει περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Πριν τον αγώνα των Πέλικανς με τους Νικς, ο ύψους 1.98 μ. Γουίλιαμσον έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ορλεάνης. Το βίντεο που διέρρευσε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έλεγαν ότι είναι υπέρβαρος.

Η συγκεκριμένη εικόνα προκάλεσε ανησυχία, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες στις ΗΠΑ που αναφέρουν ότι ο 21χρονος έχει ξεπεράσει τα 135 κιλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν ο δεύτερος πιο βαρύς παίκτης στο ΝΒΑ, πίσω από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (ύψους 224 εκατοστών και βάρους 132 κιλών).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις