Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζάιον Γουίλιαμσον: Μένει εκτός προπονήσεων χωρίς πλάνο επιστροφής

Ζάιον Γουίλιαμσον: Μένει εκτός προπονήσεων χωρίς πλάνο επιστροφής
Reuters

Ο… υπέρβαρος Ζάιον Γουίλιαμσον έχει έρθει σε δύσκολη, αφού η αποθεραπεία του δεν πήγε καλά θέση και οι Πέλικανς προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο, για να τον επαναφέρουν στην μπασκετική δράση.

Εκεί που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις, ο Ζάιον Γουίλιαμσον θα πρέπει να μείνει και πάλι στον… πάγκο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποθεραπεία του στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού δεν έχει εξελιχθεί όπως αναμενόταν και θα χρειαστεί κι άλλη υπομονή μέχρι να μπορέσει να πάρει την άδεια των

Ο Γουίλιαμσον δεν έχει αναρρώσει από το χειρουργείο που έκανε πριν μερικούς μήνες και τίθεται εκτός δράσης, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για την επιστροφή του.

Να θυμίσουμε ότι στους Πέλικανς υπάρχει ανησυχία για τα κιλά που πήρε ο 21χρονος όλο αυτό το διάστημα που έμεινε στα “πιτς” (σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να… άγγιξε τα 150 κιλά!). Στην τελευταία του μέτρηση, πριν τον τραυματισμό ήταν 129 κιά.

Ο Γουίλιαμσον δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ.Στην πρώτη έπαιξε σε μόλις 24 ματς λόγω προβλήματος στο μηνίσκο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις