Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο: Προς αναβολή το ματς της Euroleague λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο: Προς αναβολή το ματς της Euroleague λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ο κορονοϊός φαίνεται πως χτύπησε και πάλι την… πόρτα της Euroleague. Η αναμέτρηση Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο (22.12.2021) οδεύει προς αναβολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Gazzetta dello Sport”, η Αρμάνι Μιλάνο “χτυπήθηκε” από τον κορονοϊό, αφού τέσσερις παίκτες και δύο μέλη του σταφ της διαγνώστηκαν με COVID-19.

Από τη στιγμή που η ιταλική ομάδα έχει τραυματίες τους Μήτογλου, Σιλντς και Ντατόμε, όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση της Τετάρτης θα αναβληθεί.

Το πρωτόκολλο της Euroleague προβλέπει ότι μπορεί να υπάρξουν αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ διαθέσιμοι παίκτες.

Κανένας αναβληθείς αγώνας δεν θα μπορεί να διεξαχθεί μετά τις 14 Απριλίου (τέλος κανονικής περιόδου) ή μετά τις 6 Μαΐου που αρχίζουν τα play off.

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να αναβληθεί πάνω από τρεις φορές και όσες ομάδες ξεπερνούν το όριο θα χάνουν το ματς με 20-0 με δική τους υπαιτιότητα. Επίσης, προβλέπεται και δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερη έδρα, εφόσον παραστεί ανάγκη λόγω της πανδημίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις