Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζαμάνης σε διαιτητή: “Θα σε γαμ…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Επειτα από τη λήξη του αγώνα του Πανιώνιου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Ζαμάνης είπε on camera ότι ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης θέλει να βγει ο ΠΑΣ Γιάννινα να βγει στην Ευρώπη.

 

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης έγραψε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση στο ημίχρονο και πως ο παράγοντας του Πανιωνίο ότι θα τον «γ….σει » στις δηλώσεις που θα έκανε μετά το ματς.

Αναλυτικά αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς κατευθυνόταν η διαιτητική ομάδα προς τα αποδυτήρια, μου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι δηλωθέντες, ο μεν κύριος Ναλιτζής Δημήτρης ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου, ο δε κύριος Ζαμάνης Νικόλαος ως διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, λέγοντας ο μεν πρώτος (Ναλιτζής) “τι σφυρίζεις σήμερα ρε”, ο δε δεύτερος (Ζαμάνης) μου είπε: “Θα σας γ…σω ρε, θα πάω στη NOVA και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννενα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε, θα σας γ…σω”.

Βγαίνοντας για τον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, εντός του χώρου των αποδυτηρίων πλησίον της φυσούνας, ο δεύτερος από τους παραπάνω (Ζαμάνης), εκ νέου μου είπε κατευθυνόμενος με απειλητικές διαθέσεις εναντίον μου: “Θα σου κάνω μήνυση, θα σε γ…σω στη NOVA, θα σου πω εγώ τι θα πάθεις”».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε