Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζαρντίμ: “Η Μονακό ισχυρότερη 25% με 30% σε λίγα χρόνια”

Ζαρντίμ: “Η Μονακό ισχυρότερη 25% με 30% σε λίγα χρόνια”

Η Μονακό μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο Κάρντιφ, όμως κανένας δεν μπορεί να ακυρώσει την εκπληκτική της διαδρομή (και) στο Champions League.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο Champions League, είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Ξεκινήσαμε από τον προκριματικό γύρο και φτάσαμε στα ημιτελικά», είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Για πολλούς από αυτούς τους παίκτες, αυτή είναι μια πρώτη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και είναι μια εμπειρία ζωής. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι χάσαμε τον ημιτελικό στο πρώτο παιχνίδι. Το 2-1 στο Τορίνο είναι ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε δεχτεί γκολ σε έξι ή επτά παιχνίδια. Το 2-0 του πρώτου αγώνα μας σκότωσε. Δεν θα πω ότι η Γιουβέντους δεν έχει κερδίσει με την αξία της. Αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο δύσκολο», πρόσθεσε.

«Η Γιουβέντους είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, σκληρή στις επαφές, τις μονομαχίες, μερικές φορές στα όρια του τραυματισμού. Ξεκινήσαμε καλά για 20 λεπτά, πήραμε ρίσκο να σκοράρουμε, είχαμε εκτεθεί σε αντεπιθέσεις. Στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες να απολαύσουν το υπόλοιπο ματς και να προσπαθήσουν να σκοράρουν. Αυτό έκαναν και φεύγουν με ψηλά το κεφάλι. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες θα φθάσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Από την μία είχαμε μία έμπειρη ομάδα και από την άλλη μία νεανική. Εχουμε παίκτες 18 ετών και πολλούς 21, 22, 23 χρονών. Αυτή είναι η διαφορά. Σε λίγα χρόνια, αυτή η ομάδα θα είναι 25 ή 30% ισχυρότερη», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Η επόμενη χρονιά είναι μακριά. Την επόμενη εβδομάδα, υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να εστιάσουμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην πρώτη θέση. Το Σάββατο παίξαμε με τους βασικούς επειδή χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους, είχε κάνει επτά ή οκτώ αλλαγές».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε