Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζεράρ Πικέ – Σακίρα: Το Twitter αντέδρασε στο δημοσίευμα για χωρισμό και βρήκε την επόμενη σχέση της τραγουδίστριας

Ζεράρ Πικέ – Σακίρα: Το Twitter αντέδρασε στο δημοσίευμα για χωρισμό και βρήκε την επόμενη σχέση της τραγουδίστριας

Η είδηση του πιθανού χωρισμού του Ζεράκ Πικέ με την Σακίρα, λόγω απιστίας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, έπεσε σαν “βόμβα” στο χώρο του ποδοσφαίρου, του θεάματος, αλλά και των social media.

Η Σακίρα και ο Ζερά Πικέ αποτελούν ένα από τα ωραιότερα και πιο διάσημα ζευγάρια της show biz. Ο ένας… ηγέτης της Μπαρτσελόνα, ενώ η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει κάνει μεγάλη καριέρα και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε της εμφάνιση.

Αυτό το ζευγάρι, όμως, εμφανίζεται να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού. 12 χρόνια μετά το παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής, την γνωριμία τους στα πλαίσια των γυρισμάτων για το τραγούδι «Waka Waka» του Μουντιάλ και έχοντας φέρει στον κόσμο δυο παιδιά (τη Σάσα και τον Μιλάν), Πικέ και Σακίρα εμφανίζονται να βρίσκονται λίγο πριν το διαζύγιο.

Το τελευταίο 24ωρο, η είδηση ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν εξαιτίας απιστίας του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν ανάλογα δημοσιεύματα. Άλλωστε, οι φήμες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού είναι συχνές και τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα μιλούν συνεχώς για προβλήματα, επαφές με δικηγόρους και «τρίτα πρόσωπα».

Τώρα, όμως, οι σχετικές φήμες παρουσιάζουν την Σακίρα να έπιασε επ αυτοφόρω τον Ζεράρ Πικέ και τον ποδοσφαιριστή να μένει -πλέον- μόνος στο παλιό του σπίτι και μάλιστα να κάνει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες.

Οι χρήστες των social media ανέλαβαν δράση. Άλλοι εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη, άλλοι ανέφεραν ότι ο Ζεραρ Πικέ δεν θα βρει κάποια καλύτερη από την Σακίρα και άλλοι θυμήθηκαν ένα στιγμιότυπο -με τον Χένρι Κάβιλ να… θαυμάζει την Κολομβιανή τραγουδίστρια- και εξέφρασαν την επιθυμία τους, οι δυο τους να τα βρουν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις