Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζεράρ Πικέ: «Υπάλληλο του μπαμπά» αποκαλούν τα παιδιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τη νέα του σύντροφο

Ζεράρ Πικέ: «Υπάλληλο του μπαμπά» αποκαλούν τα παιδιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τη νέα του σύντροφο
instagram.com/3gerardpique/

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα έχουν χωρίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο και ο Καταλανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει κάνει το επόμενο… βήμα στη, προσωπική του ζωή. Η σχέση του, όμως, με την Κλάρα Τσία, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή στους δυο του γιους.

Για μια ακόμα φορά, Ζεράρ Πικέ και Σακίρα καταφέρνουν να τραβήξουν τα “φώτα”, μετά τον χωρισμό τους. Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα βάζουν στο “παιχνίδι” τα δυο τους παιδιά.

Το πρώην ζευγάρι έκανε -προ καιρού- τις απαραίτητες συζητήσεις και η επιμέλεια των μικρών, Σάσα και Μίλαν, πήγε στην Κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να περνά κάποιες ημέρες το μήνα μαζί τους.

Στη συμφωνία που έφτασαν Πικέ και Σακίρα υπάρχει μια συγκεκριμένη ρήτρα. Όπως φαίνεται, τις ημέρες που τα παιδιά θα μένουν στον πατέρα τους, δεν θα πρέπει να υπάρχει στο σπίτι η παρουσία της νέας του συντρόφου, τουλάχιστον μέχρι -ή εάν- επισημοποιηθεί ποτέ η σχέση του..

Ωστόσο, Σάσα και Μίλαν γνωρίζουν την Κλάρα Τσία, μιας και η νέα σχέση του πατέρα τους εργάζεται σε μία από τις εταιρίες του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα δυο παιδιά χρησιμοποιούν την φράση “υπάλληλος του μπαμπά” όταν αναφέρονται στην 23χρονη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις