Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζεσούς: “Ο Σεμέδο θέλει να παίξει στην Μπενφίκα, αλλά…”

Ζεσούς: “Ο Σεμέδο θέλει να παίξει στην Μπενφίκα, αλλά…”

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, αναφέρθηκε στην επιθυμία του Ρούμπεν Σεμένο να πάρει μετεγγραφή από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα, τονίζοντας όμως ότι δεν ξέρει αν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Ζόρζε Ζέσους θέλει να δει τον Ρούμπεν Σεμέδο να φορά τη φανέλα της Μπενφίκα. Ωστόσο, ο προπονητής των Πορτογάλων αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, από τις οικονομικές απαιτήσεις που δείχνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πώληση του παίκτη.

«Ο Σεμέδο είναι ένας παίκτης που αποτελεί προτεραιότητα για την Μπενφίκα. Επειδή είναι Πορτογάλος και επειδή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν για έναν χρόνο. Όμως, όπως ξέρετε σε λίγο εκπνέει η προθεσμία για να δηλώσουμε παίκτες στην Ευρώπη. Ο Ρούμπεν Ντίας έφυγε και ήρθε ένας ξένος στη θέση του. Ο Σεμέδο είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τον έχω δει στα ματς του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής και μπορεί να ξεκινήσει και βασικός. Όμως, δεν έχω πολλές ελπίδες.», ανέφερε αρχικά ο Ζεσούς.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή: «Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα έρθει ο Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός κατάλαβε ότι ενδιαφερόμαστε πολύ για εκείνον και έβαλε όλες τις… μάρκες στο τραπέζι και νομίζω ότι η Μπενφίκα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Σεμέδο θέλει να έρθει στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα και να δουλέψει μαζί μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις