Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζίβκοβιτς: «Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Ζίβκοβιτς: «Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξη του στην Mozzart Sport, εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά, ο 24χρονος δήλωσε για:

-την αποχώρηση από την Μπενφίκα και το γκολ απέναντί της στα προκριματικά: «Ήταν φανταστικό, ένα παράξενο συναίσθημα. Ήθελα να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος, αλλά από σεβασμό στο κλαμπ δεν ήθελα να πανηγυρίσω. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή και το γκολ αυτό που πέτυχα ήταν ένα σημάδι ότι ακολούθησα το σωστό μονοπάτι. Πιστεύω πως δεν πήρα τις κατάλληλες ευκαιρίες στην Μπενφίκα. Μετά από λίγο καιρό έμεινα εκτός ομάδας και δεν ξέρω τον λόγο. Απλώς με έθεσαν εκτός. Εγώ πάντα έδινα το 100%, ήμουν πάντα συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και δούλευα καλά. Αυτό φάνηκε γιατί όταν πήγα στον ΠΑΟΚ ήμουν έτοιμος και από τότε παίζω συνέχεια».

-την απόφαση να πάει στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ακόμη νέος, 24 ετών. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου είναι μπροστά μου και έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος. Δεν θα έκανα τώρα κάποια ανόητη κίνηση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω και γι’ αυτό πιστεύω πως ήταν εξαιρετική επιλογή να πάω στον ΠΑΟΚ».

-την πορεία του ΠΑΟΚ: «Έχουμε έναν καλό προπονητή, πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο. Καταλαβαίνει την ο μάδα και τους παίκτες, ξέρει πώς να μας διαχειριστεί. Στο πρωτάθλημα είναι κάποιες φορές πιο δύσκολα για μας από ό,τι στην Ευρώπη, γιατί οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά και με αντεπιθέσεις. Όλα είναι ακόμη ανοιχτά στο πρωτάθλημα και στόχος μας είναι ο τίτλος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις