Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

«Ζωντανή» η Γουέστ Χαμ για Champions League – Χάνει κάθε ελπίδα η Γουέστ Μπρομ

«Ζωντανή» η Γουέστ Χαμ για Champions League – Χάνει κάθε ελπίδα η Γουέστ Μπρομ
Reuters

Η Γουέστ Χαμ πέρασε από την έδρα της Μπέρνλι (2-1) και θα δώσει “μάχη” μέχρι.. τέλους, για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου. «Κουνάει μαντήλι» η Γουέστ Μπρομ στην Premier League μετά και το 1-1 με τη Γουλβς.

Κρατάει την… πίεση στην Τσέλσι. Η Γουέστ Χαμ παρέμεινε «ζωντανή» για την έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου –μέσω της 4ης θέσης- αφού πήρε την νίκη στην έδρα της Μπέρνλι (2-1) και έμεινε στο -3 από τους «μπλε».

Το «διπλό» της Γουέστ Χαμ ήρθε με ανατροπή. Η Μπέρλι προηγήθηκε στο 19’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουντ, για να έρθουν δυο γκολ του Αντόνιο μέσα σε οκτώ λεπτά, πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (21’ και 29’).

Με το «τρίποντο» αυτό τα «σφυριά» κρατήθηκαν στην 5η θέση φτάνοντας τους 58 βαθμούς, δύο πάνω από την Τότεναμ και 3 πίσω από την 4η Τσέλσι.

Σχεδόν… αδύνατη, έγινε για τη Γουέστ Μπρομ η υπόθεση-παραμονή στην Premier League. Οι «μπάγκις» αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τη Γουλβς στο «Χόθορνς» και πλέον οι ελπίδες τους για την αποφυγή του υποβιβασμού «ψαλιδίστηκαν»… επικίνδυνα.

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις παραμένει προτελευταία στην κατάταξη (26 β.), ωστόσο βρίσκεται πλέον 10 βαθμούς μακριά από τις θέσεις παραμονής στα «μεγάλα σαλόνια».

Με δεδομένο ότι απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, οι ελπίδες της Γουέστ Μπρομ είναι πλέον μόνο μαθηματικές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις