Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζωντανός ο Ηρακλής! Επιστρέφονται οι βαθμοί

Ζωντανός ο Ηρακλής! Επιστρέφονται οι βαθμοί

Ο Ηρακλής διατηρεί τις ελπίδες του για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα , καθώς τον δικαιώνει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Πουρτουλίδη.

Αυτή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είναι προφανές ότι η επιστολή του παίκτη -που ανέφερε ότι έχει εξοφληθεί- βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη.

Επίσης απορρίφθηκε η ένσταση του Λεβαδειακού για το γεγονός ότι το δικαστήριο αποφάσισε την επιστροφή των τριών βαθμών στους Θεσσαλονικείς.

Επαφές της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την Δικαίωση του Ηρακλή

Με επαφές σε κεντρικά πρόσωπα της πολιτικής και αθλητικής κοινότητας ξεκίνησε σήμερα η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Δικαίωση του Ηρακλή, ώστε να πετύχει τον στόχο της. Η ομάδα των παλιών παραγόντων, βετεράνων ποδοσφαιριστών και ανθρώπων της οικογένειας του Ηρακλή, επισκέφτηκαν σήμερα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συνάντησαν τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και την αντιπεριφερειάρχη Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου. Ο κ. Τζιτζικώστας υποσχέθηκε πως με τις δικές του δυνατότητες θα στηρίξει τον Ηρακλή στην δίκαιη προσπάθεια του για την Δικαίωση του, ενώ αντίστοιχα τοποθετήθηκε και η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004 λέγοντας: “Αν ο Ηρακλής είναι νομικά έγκυρος τότε δικαιούται να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, γιατί και αγωνιστικά πέτυχε την σωτηρία του”.

 

Η Επιτροπή συνάντησε στην συνέχεια τον Πρόεδρο της ΕΠΣΜ κ. Βαγγέλη Γραμμένο προς τον οποίο εξέθεσε το ζήτημα και ζήτησε την συνδρομή της Ενωσης. Ο “ισχυρός άνδρας” της ΕΠΣΜ και υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, είπε: “Είμαστε εδώ και αλληλέγγυοι του ιστορικού σωματείου Ηρακλής και επαναλαμβάνω του σωματείου Ηρακλής και όχι της ΠΑΕ γιατί αυτή έχει τεράστιο μερίδιο της ευθύνης για την κατάσταση και την εικόνα του συλλόγου. Θα σταθούμε λοιπόν στην προσπάθεια του Ιδρυτικού σωματείου και όχι της ΠΑΕ”.

 

Στην Επιτροπή μετέχουν μεταξύ άλλων ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και σήμερα προπονητής Τάσος Κατσαμπής που δήλωσε: “Είναι ανεξήγητο και πρωτάκουστο να αποφασίζουν 9 παράγοντες της Σούπερ Λίγκας, για το αν μια ομάδα θα υποβιβαστεί αν και αγωνιστικά έχει διασωθεί. Είναι σαν να ψηφίζω εγώ πως εσύ ή ο καθένας πρέπει να χάσει το σπίτι του. Δεν έχει καμιά λογική”. Το μέλος της Επιτροπής και Γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης επεσήμανε: “Δεν ζητάμε καμιά χάρη από κανέναν. Θέλουμε δικαιοσύνη για έναν ιστορικό σύλλογο” ενώ αντίστοιχες τοποθετήσεις έκαναν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Νίκος Ποντίκης και ο παλαίμαχος διοικητικός παράγοντας Κώστας Ιωακειμίδης.

 

Αλλο κλιμάκιο μελών της Επιτροπής Δικαίωσης του Ηρακλή, ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να έχει αντίστοιχη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε